Proizvodnja

Dom > Proizvodnja > Sadržaj
Home meke dekoracija kako se podudaraju bunar?
Mar 28, 2016

uniforma 1, stil

Meke dekoraciju kuće da obratimo pažnju na uniformi sa stilom, da se izbegne ovo mesto poena, a u tom trenutku, nije serija, ružna zakrčenje.

2, sklad boja

Meke dekoraciju kuće je obično igra ulogu ukras, ukras boje se mora koristiti sa čitav prostor boja linije. Uključuje zid boje, nameštaj i tako dalje. Ako imate vrlo jaka sposobnost, takođe možete da odaberete boju razlike nakita, verovatno će imati snažan uticaj vizuelni, ali naprotiv može izgubiti ukupne oseti.

3, u kombinaciji sa nameštajem

Meke dekoraciju kuće treba da obratite paznju na posao sa nameštajem, osnivač nameštaja i nakit bi trebalo da bude fleksibilna, mogu biti "nizak nivo" ili "nisko", nameštaj, okrugla ukrasi su strukturirane, nivoa razlika ne bi trebalo da prevelika.

4, mesto naloga

Dom meke postavljenog pravila imaju ukrase iz tačke u liniju, i onda u lice, ili obrnuto, od površine na liniju, i onda na stvar. Kako to da uradi, tako da nema advokature.

5, funkcija nakit

Kad si stavio dekoraciju kuće mekan, uzimajući u obzir njegove karakteristike, kao što su biljke Aloe Vera, orhideja, rose, zbog prečišćavanja zatvorenom vazduh, je prikladnije u u zatvorenom prostoru, lale, jer lako odrati alergije, apetit i drugih razloga, uglavnom se ne uklapaju u domu.

Par: Oprema za proizvodnju kartona

Sledeći: ne
Fabrika Dongguanu Caicheng štampanjeTelefon: 0769-86413522