Proizvodnja

Dom > Proizvodnja > Sadržaj
Oprema za proizvodnju kartona
Mar 25, 2016

Zbog raznolikim i složena struktura papir u ležište, sa tehnologijom prerade i širok spektar podanici, i opšte proizvodna oprema, standardizacije i serialization je veoma teško. I zato što Chinaand #39; s karton industrija fondacija je slab, njegove proizvodne opreme i napredne međunarodnom nivou takođe varira. Stoga, tetrapak mašineriju razvoj u Kini je vrlo velika, ležište za dalji razvoj napredne proizvodne opreme i teška zadatka.

Prokopati opremu za proizvodnju kartonske i kartonske kutije

Saжa samo jedan u 60 od prošlog veka, sa svoj razuman bionics i lagana struktura Izotropiиne visoka Pritisna čvrstoća i dobra cushioning i vibracija, toplotnu izolaciju, zvučne izolacije svojstva favorizuje izgradnje, proizvodnje vozila i druge industrije, u industriji ambalaže je takođe pokazala mnogo neuporediv prednosti i dobre razvojne perspektive.

Saжa struktura je napravljena od dva panela, saжa "i" lepka složeni formirane, uglavnom formiranje istezanje i proizvodne metode za pravljenje saжa. U kasnim 80 i #39; s prošlog veka, Kina je počeo razvoj saжa kartonske kutije i opreme. Istraživanje i razvoj u probave i apsorpcije iz Koreje i Velika Britanija i Holandija uvozi saжa kartonske proizvodne linije na osnovu od, i napravio seriju od ohrabrujuće rezultate.

Opšte situacije papira pulpe proizvodne opreme

Oblikovao pulpa industrije za više od 80 godina istorije u veliku Britaniju i Island, i Kanade i drugih razvijenih zemalja je velika, zrela tehnologija. Od 1984 godine iz Francuske i Egipta, kompanija je uvela rotary bubanj tip pulpa oblikovanje proizvodnih linija je počeo 1988 posedovati pojave od pulpe Oblikovanje linija za proizvodnju, presovane pulpe industrija od samog početka u Kini i stavi kraj istoriji pulpa kalupovanje oprema uvozi, ali do 1993, proizvodi od jednog, jedinstvenog niže ocene, uglavnom dominiraju tacne od jaja , voća i piva. Zajedno sa povećanjem izvoza i izvoz ekološke učitavanje ograničenja, od 1995, industriji presovane pulpe u našoj zemlji ima novi skok, kasno 1990-og veka, počeo da skale i industralizacija. Sada domaće pulpa kalup opreme mogu samo davati domaće, izvoza i proizvodnih linija u inostranstvu.

Glavne proizvodne opreme pulpa kalup proizvoda: hidro-pulper, jamama blata, formiranje mašina, mašina za sušenje, hot Pres, qiebianji, itd.

Fabrika Dongguanu Caicheng štampanjeTelefon: 0769-86413522